bkgrnd

MEREKA KEKUATAN SAYA

Thursday, 28 February 2013

Wednesday, 27 February 2013

SITE VISIT MEM VISIT

Ya ya ya, ke JB ye kami mem visit kan diri kali ni, eh xdek la JB sgt, J je, kat pasir gudang.. Perghh not bad la gi sane, lect yg ikot pon sume supporting gile, cume pakcik bas je yg buat kami spoil mood nak jalan, tak abes abes nak salahkan tentatif, hahha, malas ku care,

Umm yg mujornye, mlm first along ayu datang bawak kami kuar jalan kat masai. Boleh laa. Nak gi jb jauh nooo.. and esok lepas site visit ade laa g jln2 kat jusco tebrau, menshopping la sikit, 4 jam lebih duk tawaf jusco sampai sakit lah perot betis. pinggang pon dah longgar la skru.. Nayo nayo. Lame sgt dah tak tawaf shopping complex agoknye,

Bla bla bla... Ok now currently at desa jaya!!!! Were back to our hometown, jengkalifornia bebeh.. Ponat tuhan jelah yg tau, mate duk terkelip2 lagi ni, dush dush dush!!! Tumbok mate smpai lebam. K bye. Zzzzzz

Notalutot: asal aku skip sal site visit eh? Lupe nak ceghite. Nanti lah esok luse. Gambo pon len kali lah

Notasiku: awk bace sini jelah eh my mr indera joned. Malas nak story f2f .heh
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sunday, 24 February 2013

FINISHING SCHOOL

Today, kami kene bangun pagi2 as usual tp unusual utk hari ahad. Semuanye sbb fininshing school. dapat pulak penceramah yg, ok je bagi aku. Tp bile tgk twitter, gile rabok org kutok dy. klau org hashtag name dy, kompem jadi trending, hahhaha. Btw tgkiu en ari bkongsi ilmu dgn kami. Ok nak berator amek mknn jap. Babai
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Saturday, 23 February 2013

DIA SANGAT TABAH

Tabah nye awk. Awk sgt tabah. Tak penah org tau awk bleh jadi setabah ni, xdek setitis pon air mate awk tumpah tadi, sgt2 tabah. Org salute dgn awk. Padahal, klau org jadi awk, mase org story tu mesti berjejeh2 air mata keluar. Tapi awk relax je org tgk. Org je yg bergenang air mate.

Betol la tu awk. Mmg semua yg jadi ade hikmahnye. Cume kite je yg xnampak lagi kan, xpe, org doakan yg terbaik utk awk. Lepas ni xbleh nak terluke2 dah. Cume awk kene jadi kuat lah. Dedicated to my BFF
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sunday, 17 February 2013

NO TITLE

No title. No title. No title

Peace yoo!!!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

TESTING TESTING 1 2 3 ...

Hehhehe, saje nak test updet gune bb. Tumpang lalu ye cik puyen, wah beralus nye kau kat page sendirik. oke2 lagik skali, tumpang lalu para pembaca. Ceh cam poyo bajet org bace blog kau. Hey dah lah. Penat kalau begadoh ngn kembar aku ni. K bye.

Gambar hanya ilusiyon okeh
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...