bkgrnd

MEREKA KEKUATAN SAYA

Tuesday, 6 November 2012

BERCINTA SELEPAS KAHWIN ??




memang mulia sangat bile beranggapan camtu. sebab bagi aku, maknanye dia takkan kapel or bersosial la time muda mudi ni kan??? biasenye pmpuan la yang akan ckp mcm ni. org laki payah skali, yelahh,, hidop hanya sekali kan.. tapi masalahnye skrg.. lu ckp tak serupa bikin maaa. still lagi keluar atau bahase sopannya kene angkot ngn lelaki2 *nampak sgt sokmo bertukar laki* tp dgn alasan mmber-member . mmber kepala lutot kau !!! 

pmpn yg ckp nak bercinta selepas kahwin ni adalah pmpn yg jenis nak suruh family carikan jodoh utk dia. atau yg jenis dah insaf sikit, sbb pernah dikecewakan oleh lelaki.. tapi kau ??? hahhahhaa.. sangat kelaka la.. buang karan je updet status kt fesbuk, twittttterrrr, BBM bagai.. siap memperlekehkan lagi org yg kapel. tapi tak reti nak cermin diri sendiri.. helllo hello hello.. awak yg dah pernah dikecewakan dan kami tahu mcm mane perilaku awak mase syok kapel dulu,, jgn nak kutok or judge org lain same mcm awk !!! ada faham ??? kami yang kapel ni keluar makan hujung minggu je. tapi awak seminggu 2 3 kali keluar dgn lelaki yang bertukar2 orang.  janji dorang ada kereta nak keluar. kan ???

tak perlu keluarkan firman Allah kalau diri sendiri tu  tak perfect lagi. kalau awk putus, tapi awak berubah kearah yang lebih baik, awak tak biarkan diri awak tu senang2 kene angkot, awak tak buat status ' senang nak keluar bile dah free ni. tak dek org nak marah '. haaaa !!! silakan !! silakan lah mengubah kami2 ni. kecil tapak tangan, stadium bukit jalil kami tadahkan. tapi ???? urmmmm lu pikir lah sendiri


puyen bebel : kita akan kenal seseorang tu kurang dari 5 bulan atau pon tak pernah kenal langsong.. barulah dinamakan bercinta selepas kahwin.. ada faham ????


4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...