bkgrnd

MEREKA KEKUATAN SAYA

Tuesday, 25 September 2012

MALU SUNGGOH DEN. BOLEH TOLONG TAK??




BOLEH MINTAK TOLONG TAK BLOGGERS SUME ??


aduh tension betol. malu pon ade rase.

ni nak mintak tolong korang yg dah pandai ni kongsi sikit ilmu kat kita
mcm mane nak ubah iklan nuffnang yg kat atas gamba aku tu eh?
aku dah ejas2 dah kat layout. tp xleh pulak.
dah mcm tugu dah dy duk ats skali tu, 
ke kene ubah kat html tu?? ke gone ??
aku nak ubah yg PETAK  tu kat tepi ni ---------------------------------------------------------->
yang panjang melintang tu xpe la kat situ.
korang boleh ajar kan tak??
malu kat orang lain bile bukak belog aku ni,hahahha
ok tengkiu. sekian


12 comments:

  1. Replies
    1. tu la,, rasenye cam tu jgk kot, tp sy tak pandai coding coding ni,
      amek pogramming dulu tp xphm gle,

      Delete
  2. tukar je simple template .. ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  3. dari dashboard masuk ke layout....rasanya boleh susun balik widget2 kita kat situ..so yg mcm tugu kat atas tue tarik laa ke tepi...

    tp klu code dy dah masuk dalam HTML tue, buang je balik...juz add widget kat layout letak je kat tepi tue...rasanya nuffnang ada bagi instruction utk wt benda nie, better rujuk balik kat nuffnang kot..ke x leh gak?

    ReplyDelete
  4. senang je.. nak mintak tolong boleh, kene la bagi saya edit2 template blog ni.. takpun, tukar terus template.. buat wajah baru utk blog ni.. baru la org selesa nak masuk :)

    ReplyDelete
  5. bnda2 gini jangan kita mati kutu nak ejas2 je kan...
    pelan2...lama2 t mesti berjaya punye.huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. mintak2 cmtu la, kene bnyk lagi belajar pasal2 mnde ni.hehhe

      Delete
  6. salam syg.. klu still xfhm. ley cr tutorial.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelaa kan, tutorial bloggers lain mst bnyk kan,, kene rajin search la ni, tq ye.hehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...